Wie is Samen-Wijs?

Dank dat u een bezoek brengt aan de website van Samen-Wijs.

Ik stel me graag aan u voor. Mijn naam is Carla van den Broek.

In 1982 ben ik begonnen als verpleegkundige. Een mooi beroep waarin empathie, zelfstandigheid en communicatieve vaardigheden belangrijk zijn.

Ik werkte in het Laurensziekenhuis en werd gevraagd om assistent opleidingscoördinator te worden en tevens een rol te nemen in het verbinden van twee afdelingen in het fusieproces tot het huidige Amphiaziekenhuis.Net voor de definitieve fusie ben ik overgestapt naar Avoord Zorg en Wonen. Daar mocht ik als HRD adviseur de afdeling opleidingen opzetten en  verbinden met de afdeling HRM en kwaliteit. Hier heb ik geleerd om met visie, daadkracht en in dialoog als professioneel manager te werken. In die tijd heb ik tevens als interim-hoofd verplegingsdienst gewerkt om binnen één van de verzorgingshuizen ‘de boel vlot te trekken’.

Mijn kwaliteiten als manager en tevens als lijnmanager bleken de ingang te zijn om bij STUNA mijn eigen bij- en nascholing-unit te draaien. Zien wat nodig is, samen met de trainers en het werkveld cursussen en trainingen  ontwikkelen en deze met veel plezier en resultaten laten uitvoeren.

Na 5 jaar werd ik gevraagd om bij  Transvorm en haar voorgangers de verbinding tot stand te brengen tussen Zorg & Welzijn organisaties in de regio en met ketenpartners zoals onderwijs en overheid.  Kernwoorden: creatief, out off the box denken en handelen, vooruit kijken!

 Ik ben te omschrijven als een verbinder / bruggenbouwer, HRM / HRD- en lijnmanager, en veranderaar. Vooral sterk aan de voorkant van processen. Altijd met visie, helderheid en enthousiasme.

30 jaar ervaring binnen de sectoren Zorg & Welzijn en de opleidingen voor deze sectoren

.

Begonnen als verpleegkundige, en vrij snel mijn passie en drijfveer gevonden: het organiseren en ontwikkelen van mensgerichte zorg, in samenwerking en dialoog met elkaar,  in een steeds veranderde maatschappij.

Ik woon in Alphen, samen met mijn zoon en dochter. Ik houd van mijn tuin, van dansen, lezen, wandelen en reizen.

 

 

 

 

 

Linkedin-profiel  Carla van den Broek